FurioS Community

Bine ai venit pe Furios Romania. In caz ca nu ai un cont, inregistreaza-te sau daca ai, logheaza-te.
Citeste regulamentul pentru binele tau si pentru a-ti pastra contul impecabil.

FurioS Community

Daca vreti sa beneficiati de tot forumul inregistrati-va ! 
AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Furios Community

Distribuiţi|

HTML-layouts

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
rLx.
Fondator
avatar


Rank: Fondator
Mesaje : 1905
Data de inscriere : 07/11/2012
Varsta : 21
Localizare : Moldova
MesajSubiect: HTML-layouts Mar Dec 04, 2012 12:47 pm

Un layout nu are prea multe optiuni. Pe de alta
parte un table este foarte folositor. Intr-un tabel poate fi introdus
cam orice element, chiar si un alt tabel.

<table id="shell" bgcolor="black" border="1" heigh="200" width="300">

<tr><td> <table id="inner" bgcolor="white" heigh="100" width="100">

<tr><td>Tables inside tables!</td></tr>

</table> </td></tr></table>

Copiaza acest cod in notepad si salveazal ca un document .html.
HTML - layout standard

Un
layout standard consta intr-un banner in zona de sus a paginii un meniu
in partea din stanga iar zona de continut in partea de dreapta-mijloc.
Acesta este cel mai clasic layout pentru un website, iar dupa parerea
mea un model foarte

<table cellspacing="1" cellpadding="0" border="0" bgcolor="black" id="shell" height="250" width="400">
<tr height="50"><td colspan="2" bgcolor="white">
<table title="Banner" id="banner" border="0">
<tr><td>Place a banner here</td></tr>
</table>
</td></tr> <tr height="200"><td bgcolor="white">
<table id="navigation" title="Navigation" border="0"> <tr><td>Links!</td></tr>
<tr><td>Links!</td></tr> <tr><td>Links!</td></tr>
</table>
</td><td
bgcolor="white"> <table title="Content" id="content"
border="0"> <tr><td>Content goes
here</td></tr>
</table>
</td></tr></table>


Aceasta
este o abordare de baza. Dupa cum vei observa daca vei folosi aceste
layout-uri in paginile tale, va daveni foarte complex pe masura ce vei
adauga continut. Cu toate acestea este important sa specifici inaltimea
(height) si latimea (width). Cu cat vei fi mai specific in stabilirea
acestor atribute cat si a altora cu atat mai putine bug-uri vei avea.

<table
id="shell" title="Shell" height="250" width="400" border="0"
bgcolor="black" cellspacing="1" cellpadding="0"> <tr
height="50"><td bgcolor="white">

<table title="banner" id="banner">

<tr><td>Banner goes here</td></tr>

</table>

</td></tr> <tr height="25"><td bgcolor="white">

<table title="Navigation" id="navigation">

<tr><td>Links!</td> <td>Links!</td> <td>Links!</td></tr>

</table>

</td></tr> <tr><td bgcolor="white">

<table title="Content" id="content"> <tr><td>Content goes here</td></tr>

</table> </td></tr></table>

Studiaza
putin acest cod, organizeazal in asa masura incat sa il poti intelege.
Copiazal intr-un document nou pentru a-l vizualiza.





Sus In jos
http://furios.forumer.ro

HTML-layouts

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Cod HTML pentru Flashscore
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
FurioS Community :: Alte tutoriale-